Keld & Hilda

Med en lang perlerække af Grand Prix-sejre, Grammy’er samt sølv- guld og platinplader har Keld & Hilda med efternavnet Heick forlængst slået deres navn fast som en af de største og mest langtidsholdbare succes’er i dansk underholdning. Gennem 5 årtier har de forsynet Familien Danmark med musik, der strækker sig lige fra pigtråd og pop til viser, Grand Prix og rocknroll-musik.

De seneste år har desuden budt på revy og masser af TV-arbejde – med feks. “Lykkehjulet, “Musikbutikken og ‘Vind Boxen, som nogle af de mest folkelige træffere og nu er også radioen blevet udsat for den Heickske familieinvasion. “De unger – ~i spiller har med Keld Heick ved roret igen fået interessen til at blomstre hos lytterne, og udsendelsen indtager solidt rollen som et af de mest aflyttede radioprogrammer i Danmark.

Det var med sin rolle som studievært i ‘Musikbutikken, at han for alvor gjorde opmærksom på nye sider af sit store og meget alsidige talent, I duet med bla. Tom Jones, Cliff Richard, Tommy Steele og Lionol Richie tik han vist lidt af det potentiale, som indtil da kun var kendt af en snæver kreds.

Han var lige fyldt 16 år, da han vandt sin første sangkonkurrence – og han var 19, da han sammen med The Donkeys blev Danmarksmester i “Pigtrådsmusik, som tidens rock-musik jo så smukt kaldtes i starten af 6O’erne.

Siden blev det til landeplager af den lidt blidere slags som ‘Ved landsbyens gadekær og “Vi skal gå hånd i hånd – samtidig med, at han som sangskriver forsynede en række af sine kolleger med utallige hits. Sangskriveriet kulminerede op gennem 70′erne, 80′erne og 90′erne med ikke færre end 9 sejre i Dansk Melodi Grand Prix – en rekord som formentlig aldrig nogensinde vil blive slået!

Samarbejdet med Hilda tog for alvor fart i 1976 da parret gik til tops på hitlisterne med ‘Do You Speak English – og fra 1981 var de fast makkerpar på scenerne rundt omkring i det danske land. Da de i begyndelsen af 90′erne overtog ledelsen af Nykøbing F. Revyen, “Revykøbing, var det med Hilda som organisator og kreativt omdrejningspunkt. i dag kan man opleve dem ved så forskellige begivenheder som feks. kirkekoncerter, viseaftener, Grand Prix-shows, rockfestivaler, byfester, foredrags- og “syng-med-arrangementer samt pop-koncerter med dansebands, symfoniorkestre, brassbands eller ganske alene – kun akkompagneret af Kelds guitar.

I 2003 udsendte de en cd som understreger denne alsidighed. “Hold da helt fast byder både på hits fra de foregående 5 årtier og helt nye sange, og mod det album gik paret endnu en gang ind på de danske hitlister og beviste deres holdbarhed. Få andre har i den grad fået folk i alle aldre og fra alle samfundslag til at lytte og synge med på deres sange. Det er – med andre ord – ikke uden grund, at de igen og igen er blevet kaldt “HR. OG FRU DANMARK!

Kontakt Dansktop Booking for yderligere information om Keld og Hilda.

Særpriser på Keld og Hilda ved arrangementer på plejehjem, institutioner.

75 91 00 86